Главная » Lorenzo Villoresi » Teint de Neige

Teint de Neige

Артикул: 7085

Бренд: Lorenzo Villoresi

Teint de Neige Lorenzo Villoresi - это аромат для мужчин и женщин, принадлежит к группе ароматов цветочные. Teint de Neige выпущен в 2000.

Парфюмер: Lorenzo Villoresi.

  • Верхние ноты: жасмин, роза из Непала и иланг-иланг;
  • ноты сердца: бобы Тонка и цветочные ноты;
  • ноты базы: гелиотроп и мускус.

Аромат, семейство, группа: цветочный;

Торговая марка: Lorenzo Villoresi

Страна производство: Италия;

Пол: Унисекс

Состояние: Производится

Предложения распивов


ninasp Вчера 22:30

(59) (0)
Витрина
Туалетная вода

Отзывы к парфюму


  • Отзывы

Емоції зашкалюють, але спробую написати відгук.

Насамперед, мені здається, що парфум називається не «Цвет снега», а «Цвета снега». В змісті назви йдеться мова не про сніг, а про квітучі сади навесні, про те, як опадають біло-рожеві пелюстки і випадають на землю, мов сніг; та про пилок і аромат ціх квітів, що кружляє непомітним туманом в повітрі, і, хочеш ти цього, чи не хочеш, а вдихаєш це все та миттєво попадаєш в полон ейфорії. І це все про мене і цей аромат.

Придбала грамульку парфуму та флакон туалетної води. Від обох концентрацій я в захваті. Відчуваю троянду та жасмин на старті, в серці – квітучі сади, ароматом яких заповнюється все довкола та … мигдаль, якого немає в пірамідці, але гіркоту якого я явно вічуваю в розкритті аромату. Звідки ж він тут? Що видає себе за нього? Не розумію, але він є і він тут прекрасний, та нагадує і Мукаллат Монталя, і Вовчицю Лютена + пудра, пудра, пудра... при чому вона ж не звичайна, а вершково-квіткова. Не аромат, а казка.

yuliyazinger

08.05.15

Укажите рейтинг:

 
Загрузка. Пожалуйста, подождите