Nuit Rouge

Артикул: 15453

Бренд: Antonio Alessandria

Выпущенный в 2014 году Nuit Rouge от марки Antonio Alessandria классифицируется как унисекс-аромат и принадлежит семейству Древесные.

Бергамот, Черная смородина, Грейпфрут, Лимон и Ревень образуют стартовый аккорд композиции, в сердце ─ Герань, Ирис, Кофе, Мускатный орех, Перец и Шафран; базу составляют Бобы тонка, Кедр, Кожаный аккорд, Ладан, Мускус, Пачули, Сандал и Ваниль.

Пол: Унисекс

Состояние: Производится

Отзывы к парфюму


  • Отзывы

з першого пшику мене ціпляє густе, тепле, солодкувате фруктово-пряне звучання. З часом все більше починає виділятися ревень, який обіграли чи то окурили пряно-фруктовим димом. Квіти ніжні, пудрові, трохи медові. Відчувається легкий відтінок смородинового листа і металева прохолода. Смоли м’яко розтікаються по венах аромату, придаючи йому теплоти. Боби тонка, як вишенка на торті, та ще і не одна, наповнюють повітря своєю солодкістю і пом’якшують гірчинку герані і грейпфрута. В базі тонко відчувається шкіряний присмак і мікродоза ладанної прохолоди. Сандал ледь-ледь помітний. Аромат багатогранний і цікавий, звучить напрочуд оксамитово!

Bona

12.05.18

Укажите рейтинг:

 
Загрузка. Пожалуйста, подождите